O nama

Kažu da umemo da objasnimo složena pravna pitanja jednostavno

Advokatska kancelarija Vladisavljević

Advokatska kancelarija Vladisavljević Beograd je multidisciplinarna advokatska kancelarija koja koristi sveobuhvatno znanje o pravosuđu, upravi, poslovnom i industrijskom sektoru, u saradnji sa većim brojem brojem savetnika i stručnjaka za pružanje inovativnih pravnih rešenja i izvrsnost usluga.

Advokatska kancelarija Vladisavljević pruža širok spektar pravnih usluga domaćim i stranim privrednim društvima, organizacijama i fizičkim licima. Ono sto nas odlikuje je da u svakom predmetu koji vodimo pružamo svoj maksimum. Težimo da svaki naš rezultat bude bolji od prethodnog. Najbolja preporuka za nase advokate su naši zadovoljni klijenti u Beogradu, Srbiji i širom Jugoistočne Evrope.

Naša vizija je da postanemo jedna od vodećih advokatskih kancelarija u Srbiji i regionu i vodeći inovativan pružalac konsultantskih, ekspertskih, pravnih usluga pravnim licima – industriji, privredi, organizacijma i fizičkim licima.

Advokatska kancelarija Vladisavljević izgrađena je na temeljnom skupu vrednosti koje uključuju praktičnost, preduzetništvo, uzajamno poštovanje i posvećenost klijentu.

Poštovanje je temelj naših čvrstih odnosa sa klijentima i kolegama advokatima. Uporni smo u zastupanju i odbrani interesa i ugleda naših klijenata, a istovremeno smo i pristupačni, otvoreni i fleksibilni. Cenimo doprinos svakog pojedinca i podržavamo nove ideje i različite perspektive. Duboko verujemo da je naša snaga naša sposobnost da usvojimo novu vrstu razmišljanja i da su inovativne ideje su ključ uspeha. Turbulenta vremena posebno zahtevaju nove pristupe, kako bi pomogli klijentima da prevaziđu izazove sa kojima se suočavaju.

Advokatska kancelarija Vladisavljević smatra da svaki put treba da postupimo ispravno. Pridržavamo se svojih profesionalnih odgovornosti i profesiolnalne etike advokata. Odgovorni smo za svoje postupke. Stvaranje pozitivnog uticaja oko nas je od ključne važnosti za to ko smo kao pojedinci i kao advokati.  

Ove ideje nas usmeravaju u našim odnosima sa klijentima, sa našim kolegama i sa širim okruženjem. Smatramo da ove ideje imaju ključnu ulogu u iskustvu svakog našeg klijenta.

Naše veliko iskustvo nam omogućava da razumemo ciljeve klijenata i prioritete u kontekstu okruženja u kojem žive, rade i posluju. Zato smo u mogućnosti da pružamo brze odgovore, koji su istovremeno izuzetno kvalitetni. Rešenja i saveti koje isporučujemo su prilagođeni potrebama klijenata, usmereni na predviđanje problema i njihovo rešavanje. Svojim radom i postupanjem se trudimo da zaštitimo interese korisnika i njihov ugled.

Pored preduzetničkog duha, odlikuje nas i snažan takmičarski duh. Ali mi se ne takmičimo sa tuđim rezultatima. Mi se takmičimo sa svojim dosadašnjim rezultatima i uspesima. Izuzetno smo motivicani i odlučni da uvek radimo bolje i da budemo bolji. Za nas je to – modus operandi.

 Advokati u našoj advokatskoj kancelariji u Beogradu posvećuju vreme, energiju i resurse u vršenje pozitivnog uticaja sredinu u kojoj živimo, u menjanje zajedničkog okruženja u bolje mesto za život i rad. Duboko verujemo u geslo – misli globalno, radi lokalno. Smatramo da se tako najbolje doprinosi celom društvu.

Naši vodeći principi:

Uvek možemo bolje. Smatramo da uvek možemo da uradimo više i bolje. Ako neko rešenje nije najbolje, onda ono nije dovoljno dobro i to klijenti znaju. Zato od nas uvek očekuju najbolje.

Poštovanje. Poštovanje je temelj naše snažne veze sa klijentima i kolegama. Uvek ispoljavamo poštovanje, a isto očekujemo sa druge strane.

Interesi klijenta na prvom mestu. Mi smo uporni zastupnici naših  klijenata. Branimo njihov ugled i interese, a istovremeno smo pristupačni za njih.

Problemi su prilike.  Ono što neki doživljavaju kao problem, za nas je to izazov. Svak “problem” je prilika  da nešto naučimo i prilika za dalji rast i razvoj.

Sa nama je lako raditi. Fleksibilni smo i stranke znaju šta od nas mogu da očekuju. Uvek smo otvoreni za predlge.

Nove ideje. Cenimo doprinose svakog pojedinca i podržavamo sveže ideje i različite perspektive. Prihvatamo razlike jer one obogaćuju naša iskustva.

U pogledu naših principa nema pregovaranja. Verujemo da svaki put treba uraditi ispravno. Držimo do svoje profesionalne advokatske etike i odgovornosti.

Pozitivan uticaj na okruženje. Stvaranje pozitivnog uticaja je od suštinske važnosti za ono što jesmo. Posvećujemo svoje  vreme, talenat i resurse pretvaranju naših zajednica i društva u bolje mesto za život i rad.

________

Pozovite nas ako vam je potreban advokat u Beogradu ili bilo gde u Srbiji za osnivanje privrednog društva ili advokat za nekretnine i investiranje, advokat za intelektualnu svojinu, advokat za naknadu štete, advokat za saobraćajne nezgode i udese, krivični advokat, advokat za porodično pravoadvokat za razvod braka, advokat za opšte parnice, advokat za stečaj i likvidaciju privrednog društva, nadozor nad legalnošću poslovanja društva, advokat za poreze i poresko savetovanje, kao i za brojna druga pravna pitanja.

Za sva pitanja pišite na e-mail:  info@advokatiubeogradu.rs

ili nas pozovite na:

 

+381 (0)64 380 95 25

Posvećeni uspehu naših klijenata

Kvalifikacije i sertifikati

Pravni fakultet:

J.D.,  Pravni fakultet Univerziteta u  Beogradu
B.S., Pravni fakultet Univerziteta u  Beogradu

Sertifikati:

International Criminal Law Certificate (Status : Excellent)

Tax Advisory Certificate (Status : Excellent)

Business and Commercial Law Certificate (Status : Excellent)

 

Članstvo: